سه‌شنبه 23 مرداد 1397

در امروز: 19872
1397/3/1 سه‌شنبه
مصرف قارچ سمی در اراک جان یک نفر را گرفت

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: مرد 26 ساله ای در اراک با خوردن قارچ سمی جان خود را از دست داد.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر جواد نظری افزود: تاکنون 14 نفر در اثر مصرف قارچ سمی در این استان دچار مسمومیت شدند و برای معالجه به مراکز درمانی مراجعه کردند.

وی اظهار داشت: از این مراجعه کنندگان 2 نفر بستری شدند که یک نفر آنان به علت شدت مسمومیت جان سپرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک به مردم توصیه کرد: به علت شباهت زیاد قارچ خوراکی به قارچ سمی در تهیه این ماده خوراکی دقت کافی را اعمال کنند و هنگام خرید قارچ خوراکی به پروانه بهداشتی و بسته بندی توجه کرده و این ماده خوراکی را از فروشگاه های معتبر تهیه کنند.

وی بیان کرد: طیف بزرگی از قاچ های خودرو در طبیعت، سمی هستند و مصرف آن ها عوارض جبران ناپذیر گوارشی و کبدی به دنبال دارد.

دکتر نظری خاطرنشان کرد: مصرف کنندگان قارچ سمی در صورت مشاهده علایم مشکوک نظیر درد شکم، اسهال و سرگیجه برای انجام درمان های لازم به مراکز درمانی استان مراجعه کنند.

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی در پایان گفت: علایم مسمومیت با قارچ سمی در چند مرحله در فرد مصرف کننده نمایان می شود که در 24 ساعت اول مصرف، نشانه های بالینی آن گوارشی است و پس از آن کبد را دچار آسیب جدی می کند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک