سه‌شنبه 23 مرداد 1397

1397/3/10 پنجشنبه
11:13:59با حضور وزیر بهداشت؛
مراسم تجلیل از خیرین سلامت مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک برگزار شد

با حضور دکتر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اراک، سید علی آقازاده استاندار مرکزی، دکتر علی اکبر کریمی و سید مهدی مقدسی نمایندگان مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس، جمعی از مسئولان استان مرکزی و خیرین سلامت مراسم تجلیل از خیرین سلامت مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک برگزار شد.

به گزارش وب دا مرکزی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم گفت: صنایع استان مرکزی در حوزه بهداشت و درمان این استان بایستی ایفای نقش کنند.

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی افزود: امروز شاهد افتتاح فاز دوم بیمارستان تخصصی سرطان آیت الله خوانساری اراک بودیم که اقدام بسیار ارزشمندی بود.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه اضافه کردن هر تخت بیمارستانی ۷۰۰ میلیون تومان هزینه در پی دارد، برای شروع و اتمام فاز سوم این مرکز، صنایع این استان نقش مهمی می توانند ایفا کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: وظیفه دولت است که در این حوزه کمک کند و قطعا این کار را انجام می دهد تا بتوانیم در بخش درمان و بهداشت شرایط بهتری را رقم بزنیم و در این مسیر به کمک و مساعدت خیران نیز نیاز است.

وی با اشاره به پروژه در حال ساخت مرکز آموزشی درمانی حضرت ولی عصر(عج) اراک، تصریح کرد: همانطور که مسئولان استان مرکزی نیز عنوان کرده اند، این استان از نظر تعداد تخت بیمارستانی و نیروی انسانی این بخش با کمبود مواجه است و باید بیش از گذشته در این حوزه تلاش و پیگیری صورت پذیرد.

دکتر قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: اگر می خواهیم کشورمان همواره عزتمند باشد، هیچ راهی نداریم جز اینکه کار و تلاش کنیم.

وی اضافه کرد: هم اکنون کشورمان در کارزاری قرار گرفته که تمام دشمنان شرور برای نابودی انقلاب و اسلام متحد شده اند؛ عزت اسلام در بالا ماندن پرچم جمهوری اسلامی است، بنابراین هر کسی برخلاف این جریان حرکت کند به کشور و تاریخ و مردم آسیب زده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان گفت: البته باید اشکالات موجود نیز برطرف شود و حوزه هایی که بیراهه رفته ایم به مسیر بازگردیم و از خداوند بخواهیم ما را از خودبینی، خودخواهی و قدرت طلبی رها کند و به تقوا برساند.

گفتنی است در پایان این مراسم با حضور وزیر بهداشت و سایر مسئولان از خیرین سلامت مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری تقدیر و تشکر شد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

عكس هاي مرتبط :