پنجشنبه 31 خرداد 1397

تعداد بازديد اين صفحه: 2045726
1397/3/10 پنجشنبه
11:27:54نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:
هزینه های جاری دولت کمرشکن است/ مشارکت خیران در امور افزایش یابد
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: هزینه های جاری دولت کمرشکن است و اعتبار چندانی به حوزه عمرانی اختصاص نمی یابد، بنابراین نقش آفرینی خیران در امور مختلف بسیار با اهمیت است.

به گزارش وب دا مرکزی، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی در مراسم تجلیل از خیرین مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، افزود: مرکز درمانی تخصصی سرطان آیت الله خوانساری اراک ظرفیت آن را دارد که به یک مرکز منطقه ای ضد سرطان در خاورمیانه تبدیل شود.

وی اظهار داشت: در این راستا می توان در زمینه مقابله با سرطان، تحقیق و پژوهش در این حوزه، ایجاد شعب مختلف و سرویس دادن از این کانون به نقاط دیگر و همچنین کادرسازی اقدام کرد.

امام جمعه اراک بیان کرد: کار خیر در حوزه بهداشت و درمان، از خدمات بسیار ارزشمند و ذخیره ای برای آخرت است، خیران با خدا معامله می کنند.

وی عنوان داشت: دولت امکان و توان محدودی دارد و بایستی خیران بیشتر به میدان بیایندو

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان ساخت: در حال حاضر هزینه های جاری دولت بسیار کمرشکن است و ممکن است اعتبارات چندانی به امور عمرانی اختصاص نیابد، بنابراین نقش آفرینی خیران در این زمینه می تواند بسیار اثرگذار باشد.

وی تصریح کرد: باقیات صالحات بهترین توشه برای آخرت و بهترین عمل است و همه بایستی در موارد خیر پیشقدم باشیم، چراکه خداوند پاداش نیکوکاران را ضایع نمی کند.

آیت الله دری نجف آبادی در پایان گفت: امید است در استان مرکزی با کمک و مساعدت خیران نیک اندیش حوزه سلامت، شاهد ارتقای بیش از پیش خدمات حوزه بهداشت و درمان باشیم.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی